Marjolein in het klein

Marjolein in het klein

 


 • Mijlpaaltjes

  Deze week ontving ik eindelijk het voorlopige koopcontract voor mijn kavel in de Olstergaard, hoezee! Weer een stap op weg naar mijn eigen, permanente woonplek en voor mij best wel een mijlpaaltje. […]

 • Tiny House masterclass en een nieuwe cursusbijeenkomst

  Vandaag heb ik nieuws over twee toffe online Tiny House events voor je: de Tiny House Masterclass van HetkanWel, en de nieuwe bijeenkomst van de online cursus ‘Jouw Tiny House – van droom […]

 • 9 maart: online meet-up Testlab nieuw bos en Tiny Houses

  Op dinsdag 9 maart is er een online meet-up in het kader van het Testlab Nieuwe Natuur en Klein Wonen. Deze online meet-up is gericht op het delen van inspiratie en kennis over de diverse […]

 • Nieuw: overzicht van Tiny House woonlocaties

  Als Tiny House pionier en ambassadeur van Tiny House Nederland hou ik graag alles in de gaten als het gaat om Tiny House woonmogelijkheden in Nederland. En laat me je vertellen, er gebeurd VEEL. Dat […]

 • On-Nederlands koud

  Afgelopen weekend hadden we het heftigste weer dat ik tot nu toe heb meegemaakt sinds ik in mijn Tiny House woon. Voor het eerst in ruim tien jaar raasde er een sneeuwstorm over Nederland. Een […]

 • Waarom Tiny Houses voor recreatie geen goed idee zijn

  De populariteit van Tiny Houses neemt nog steeds toe en het logische gevolg is dat er commerciële belangen gaan spelen. Nu is daar natuurlijk niets mis mee, maar het risico is dat de Tiny […]

 • Podcast: een dag in het leven van een Tiny House bewoner

  Hallo allemaal! Vandaag kun je luisteren naar de tweede aflevering van de Grote Tiny House Podcast. Het thema van deze week is: een dag in het leven van een Tiny House bewoner. Hoe ziet een dag eruit […]

 • Op roadtrip voor de tuin

  Vorige week dinsdag ben ik op een roadtripje gegaan om informatie op te halen voor de inrichting van mijn toekomstige tuin. Ik heb een bezoek gebracht aan Esther en Arjan van Eetbaargoed.nl, ben bij […]

 • De Grote Tiny House Podcast

  Jawel, hij is er hoor! De allereerste aflevering van de Grote Tiny House Podcast kun je nu beluisteren. Je vindt hem op Spotify en straks ook op Apple Podcasts en Google Podcasts, en je vind hem […]

 • Van koploper naar dooddoener

  ‘Alkmaar positief over Tiny Houses, maar dan wel tijdelijk’ kopt het Noordhollands Dagblad op vrijdag 15 januari. Het komt als een verassing voor me, dit artikel. Maar de inhoud helaas […]