Just be you

Just be you

 


 • Hooggevoelig oftewel HSP, mijn ontdekking

  Hooggevoelig oftewel HSP, mijn ontdekkingBen jij gevoelig voor de mening van anderen? Ben jij snel vermoeid in grote gezelschappen? Word jij diep geraakt door beelden, muziek, woorden, een […]

 • Kies Opnieuw Methode

  Kies opnieuw MethodeHey ik voelde de behoefte om nog even een podcast voor jullie op te nemen daar ik zoveel bericht ontvang en zie in de trant van: 'niets werkt, ik zie het even niet, ik kan het […]

 • Gratis Meditatie voor het Loslaten van je Angst, Zorgen en Stress

  Gratis Meditatie voor het loslaten van Angst, Zorgen en StressIk heb zojuist een meditatie voor gemaakt voor loslaten van je angst, zorgen en stress en voor het ontvangen van wijsheid, overvloed en […]

 • Met liefde omgaan met het coronavirus

  Met liefde omgaan met het CoronavirusStress is niet wat er gebeurt, maar hoe je reageert op de situatie Misschien wat heftige uitspraken om mijn blog mee te starten. Als de dingen verlopen zoals […]

 • Patrick Kicken: Leven Zonder Stress

  Patrick Kicken: Leven zonder StressIk ontving, vorig jaar, een uitnodiging voor een interview voor de podcast van Patrick Kicken: leven zonder stress. Natuurlijk wilde ik ook de podcast koning […]

 • Van Jezelf Houden Valentijn – Winactie

  Van Jezelf Houden - Valentijn WinactieValentijnsdag komt er weer aan. Dit betekent niet de ander je liefde laten zien maar aan jezelf.  Iedereen kan wel een beetje meer zelfliefde […]

 • 10 tips voor meer zelfliefde

  10 tips voor meer zelfliefdeIedereen kan wel een beetje meer zelfliefde gebruiken:, vaak zijn we harder voor onszelf dan voor anderen. Hier komen mijn beste tips, die ik met alle liefde met jou […]

 • Mediteren kun je leren

  Mediteren kun je lerenHet is veel simpeler dan dat je denktMediteren heeft voor veel mensen een nogal zwaarbeladen vooroordeel. En dat is best gek, want mediteren zorgt juist voor een luchtigere kijk […]

 • Gratis Online Workshop Positief Leren Denken

  Positief Leren Denken: Gratis Online WorkshopIn de workshop 'Positief leren denken' vertel ik je LIVE: Waar ik vandaan kom en de eerste stappen die ik heb genomenWat ik gedaan heb om positief te […]

 • Wet van Aantrekkingskracht, dit is wat het voor jou kan doen

  Wet van Aantrekkingskracht, wat het het voor jou kan doenWeet jij al wat je in het nieuwe jaar zou willen bereiken? In deze blog vertel ik je hoe je jouw kansen kan vergroten door de wet van […]