Just be you

Just be you

 


 • Gebruik jij de kracht van de volle maan?

  Gebruik jij de kracht van de volle maan?Leven met de maancyclus is alsof je de wind in de rug hebt en in flow leeft. Alles gaat net een beetje makkelijker en kost minder energie. Natuurlijk is het […]

 • De magie van essentiële olie

  Magie? Ja, zo kun je het gerust noemen wat mij betreft. Ik ben namelijk dolenthousiast over essentiële oliën. Sinds ik er dagelijks mee werk, voel ik me zoveel meer geaard, […]

 • Uit je hoofd in je hart (met 7 tips)

  Uit je hoofd en in je hartVolg jij vooral je ratio of luister je meer naar je gevoel en je hart? In deze podcast nemen we de proef op de som en geef ik je mijn beste tips hoe je nóg meer […]

 • 6 Manieren om met gekwetste gevoelens om te gaan

  6 manieren om met gekwetste gevoelens om te gaanIedereen heeft wel eens last van gekwetste gevoelens. Maar hoe kun je hier handig mee omgaan, zodat je niet dagenlang met een steen in je maag blijft […]

 • Eerst geloven dan zien

  Eerst geloven dan zien‘Eerst geloven dan zien’, zeg ik vaak in plaats van 'Eerst zien en dan geloven' Houd je niet bezig met HOE je je dromen moet manifesteren, maar houd je bezig […]

 • Zelfliefde

  Zelfliefde Na het overlijden van mijn moeder in mijn armen ben ik naar mezelf gaan kijken.Wilde ik zo doodgaan als mijn moeder? Slechts 64 jaar en haar dromen/doelen niet waar gemaakt. Zich […]

 • Gebruik jij de kracht van de nieuwe maan? (incl. 8 tips)

  Inhoudsopgave 1.De kracht van de nieuwe maan (incl. 8 tips)1.1De kracht van de nieuwe maan - de cyclus1.2De invloed van de maan1.3Meeliften op de nieuwe maan1.3.1TIP 1: Maak nieuwe plannen1.3.2TIP 2: […]

 • Wat te doen als je overweldigd bent (incl. 8 stappen)

  Wat te doen als je overweldigd bentJe herkent het vast wel, zo’n moment waarop ineens alles je te veel wordt. Vooral als HSP-er (hoog gevoelig persoon) kun je je overweldigd voelen. In deze […]

 • Geleefd worden of leven met aandacht (5 voordelen)

  Met meer aandacht leven, heeft vele voordelen. Welke dat zijn en hoe je dat precies doet, vertel ik je graag in deze blog/podcast.Geleefd worden of leven met aandachtLeef jij met aandacht of word je […]

 • De kracht van rituelen. Mijn ritueel + 6 stappen voor jouw ritueel

  De kracht van rituelen. Mijn ritueel + 6 stappen voor jouw ritueelIk ben echt dol op rituelen. Elke ochtend heb ik een vast ochtendritueel om mijn dag optimaal te starten. Als ik uit bed ga, zet ik […]