Cannabis een medicijn

Cannabis een medicijn

 


 • 162) Alvleesklier kanker

  Hans Wijngaard geneest van alvleesklierkanker door THC wietolie … Lees de rest

 • 162) Prostaatkanker

  Dag gelijkgestemden allemaal , vorig jaar in augustus werd bij mij uitgezaaide prostaatkanker vastgesteld, reeds in fase 4 , dwz dat ze me niet meer kunnen genezen , mijn wereld stortte in ! De […]

 • 161) Darmkanker met uitzaaiingen.

  Ook goed nieuws hier. Ik volg deze groep al twee jaar kritisch. Ik heb eerst vertrouwd in de medische wetenschap waardoor ik de stap naar Maureen (te) laat gemaakt heb. Ik heb darmkanker met […]

 • 160). Leverkanker: “Ik ben er nog”.

  Tot verbazing van mijn Oncoloog ben ik er nog. Na 4 jaar rondlopen in het ziekenhuis zie ik nog steeds verwonderde gezichten. Ik heb leverkanker fase 4 . Begonnen met 21 cm tumor. Na een Chemokuur […]

 • 159) Hormoon-gevoelige borstkanker

  Vorig jaar werd bij mij hormoongevoelige borstkanker (tumor 2 cm) met uitzaaingen onder de oksel en onder het sleutelbeen geconstateerd. Operatie was niet mogelijk onder sleutelbeen dus mij werd […]

 • 158) Prostaatkanker

  Lieve volgers….Mijn man… in april hoog PSA. Eind juni slecht gesprek, prostaatkanker, gleasonscore 8. Na petscan blijken er geen uitzaaiingen, dus genezend behandelen. Operatie volgt. […]

 • Laat je niet afschrikken maar wees bewust van de risico’s omtrent zelf telen.

   Wilt u zelf gaan telen? Let dan op: 1- Alle cannabis, dus ook vezelhennep of CBD planten, óók die met minder dan 0,2% THC of helemaal geen THC zijn verboden. Ook […]

 • 157) Olivia Newton John en borstkanker.

  https://m.hln.be/showbizz/celebrities/goed-nieuws-tumoren-olivia-newton-john-worden-steeds-kleiner~a5691d5a/?fbclid=IwAR1kOIIf8pbBeW6dgpEZqSckApq0s77EMM3bGrlHsxAvVc3zcT-34V2Urj4… Lees de rest

 • 156) Baarmoeder-halskanker

  Nu dat ik de eerste controle scan heb gehad,(3 maanden na behandeling) wil ik mijn verhaal doen. In 2017 begon de ellende na onderzoek bleek ik baarmoederhalskanker te hebben. Ben hiervoor behandeld, […]

 • 155) Keelkanker is weg

  Beste leden, Even een update. Sinds april heb ik meerdere keren raad gevraagd voor mijn man met keelkanker. Van Maureen en andere heb ik veel adviezen mogen ontvangen. Wij zijn destijds meteen na […]

 • 154) De hersentumor van Olga. (Bron het AD).

  https://www.ad.nl/rotterdam/wondermiddel-of-niet-de-hersentumor-van-olga-groeit-niet-meer-sinds-ze-wietolie-gebruikt~ac38ffa9/?referrer=http://m.facebook.com/… Lees de rest

 • 153) Anna Stapert: drie keer longkanker overlevend?

  Zie ook de andere berichten over Anna. Hij noemde me zijn WITTE RAAF In ALLE opzichten medisch,en mentaal. Mijn longarts met 40 jaar beroepservaring wist me te vertellen dat hij nog nooit een […]

 • 152) Palliatieve Slokdarmkanker genezen

  Op 12 oktober 2018 kregen wij compleet onverwacht het bericht dat mijn vader slokdarmkanker had met uitzaaiing naar de lymfeklieren. Er waren alleen nog palliatieve behandelingsmogelijkheden en er […]

 • 151) Neusholte en kaak kanker, opgeven nu al 3 mri’s stilstand.

  Dit bericht komt uit de UK. Ik plaats het hier toch ook al ben ik voornemens vooral nederlandse berichten te plaatsen. Maar omdat ik contact heb met deze vrouw, Susan Dhillon, en ik het een […]

 • 150) Melanoom en hersentumoren, opgegeven man is kankervrij.

  Afkomstig van https://www.gofundme.com/f/k5de2w-save-george039s-life https://inews.co.uk/news/real-life/man-terminal-brain-tumour-cancer-denied-cannabis-prescription-nhs-cbd-oil-only-hope/ […]

 • 149) Eierstokkanker genezen, een case studie.

  Afkomstig van de site Kankeractueel. […]

 • 148) Slokdarm-kanker

  Ik ben ietwat ontroerd..goede vriend van me heeft slokdarmkanker..tumor van 15 cm..ik heb hem via goede vriendin rso (Rick Simpson Olie oftewel pasta) kunnen leveren ( niet altijd voorradig) en bij […]

 • 147) Casesrapport en literatuuronderzoek bij longkanker en CBD*

  CBD bij longkanker  Opvallende longkankerreactie op zelftoediening van CBD-olie (cannabidiol): een casusrapport en literatuuronderzoek De hier gepresenteerde gegevens wijzen erop dat […]

 • 146) Longkanker

  FOUTE BOEL Mevrouw u heeft longkanker stadium 4 niet operabel waarschijnlijk uitzaaiing naar de rug … Maureen is M’n zusjes beste vriendin dus vanuit het zh volgas naar maureen . […]

 • 145) Tymoom en CBD*

  Drie jaar geleden is er bij mij een tymoom ontdekt. Een zeldzaam traaggroeiend gezwel op de thymus. blijkbaar was het op de scan te zien van vijf jaar geleden, maar over het hoofd gezien. In die 2 […]

 • 144) Blog bericht van Edwin Stokkink NET kanker

  REMISSIE??? Onlangs heb ik de uitslag van de scan in het AVL mogen ontvangen en kan ik niets anders zeggen dan dat er remissie is aangetoond. Dit had ik al die tijd sterk voor ogen. Ondanks dat alle […]

 • 143) Non Hodgkin type 2 lymfklierkanker.

  Lieve mensen, Ik zet dit verhaal hier neer voor mijn zoon ***, die niet in deze groep is. Ik hoop dat het verhaal jullie helpt om jullie eigen weg te gaan en te kiezen wat voor voor een ieder […]

 • 142) Longkanker

  Goed nieuws!! Vorig jaar 3 keer geopereerd aan longkanker. In december begonnen met CBD en THC later curcumin en vitacmine C erbij. In maart 2018 nog 3 plekjes en gisteren zei de longarts ik verklaar […]

 • 141) Non-hodgkin genezen. Verslaggever uit België, Daniel Demoustier, verslaat ook kanker.

  Van de ene dag op de andere werd hij naast cameraman en oorlogscorrespondent ook kankerpatiënt. Anderhalf jaar later is Daniel Demoustier (56) genezen. Een lijdensweg werd zijn behandeling niet, […]

 • 140) Jan Dijkstra- Ongeneeslijke leukemie- al 10 jaar overlevend

  Amsterdam – Jan Dijkstra, 32 jaar, lijdt sinds zijn 23ste aan een agressieve vorm van leukemie welke door de wetenschap als ongeneeslijk wordt beschouwd. Zijn lichaam is resistent geworden aan […]

 • 139) Longkanker met uitzaaiingen naar de hersenen…

  Karlie had 3,5 tot 7 maanden te leven zeiden haar artsen in 2014, ze leeft nu nog, volgens haar dankzij THC olie. Delen zal schelen! Stichting Mediwiet ontving het volgende bericht via ons […]

 • 138) Baarmoeder-halskanker

  Nu dat ik de eerste controle scan heb gehad,(3 maanden na behandeling) wil ik mijn verhaal doen. In 2017 begon de ellende na onderzoek bleek ik baarmoederhalskanker te hebben. Ben hiervoor behandeld, […]

 • 137) Blaaskanker terug gekeerd en daarna verdwenen.

  Kreeg net geweldig nieuws van een goede vriend. Ik mog zijn bericht hier delen; Simz, mijn oom heeft 7 jaar geleden een nier verloren door kanker, leeft nog met veel napijn maar de kanker is weg. 3 […]

 • 136) Uitgezaaide borstkanker, toch kwaliteit van leven.

  Heey allemaal, Ongeveer 3.5 maanden geleden meldde ik me aan in deze community. Met het verhaal dat bij mijn moeder op 50 jarige leeftijd totaal onverwacht ver uitgezaaide borstkanker gevonden was. […]

 • 135) Van terminale uitgezaaide blaaskanker naar geen actieve kankercellen meer aanwezig

  14 December 2017 s’avonds 20.00 uur …. diagnose “blaaskanker”. Mijn leven veranderde kompleet. Maanden van Turt operaties en onderzoeken , BCG therapie van 6 weken en dan […]