Wij laten ons niet muilkorven!

0

Ik laat me de mond niet snoeren met een mondkapje en evenmin laat ik me op het vrije Internet de mond niet snoeren door de Big Tech censuur tsaren. Al sinds de start met destijds alleen nog Urubin.com in 2011, wat toen een blog en een forum was zagen we al “krachten” in actie om alternatieve media het zwijgen op te leggen. Hacken en DDOS waren toen de gebruikelijke wapens van keuze. Maar alternatieve media is taai en laat zich niet zomaar het zwijgen opleggen en met de komst van diensten als Cloudflare werden echte DDOS aanvallen ook steeds lastiger uit te voeren en tevens worden servers en databases steeds beter beveiligt.

Dus toen ging men achter de bezoekers aan

Alternatieve media is afhankelijk van lezers. Je kan exclusief het meest spraakmakende artikel op de planeet hebben, als er niemand is om het te lezen heb je er niets aan. Een heel groot deel(Zo niet het merendeel) van die lezers zijn afkomstig van Sociale media waar de artikelen worden rond gedeeld en zo verder verspreid. Het zal niemand verbazen dat de drie grote Big Tech platformen(Google, Twitter en Facebook) daar het merendeel van verzorgde. En dus gingen deze techno fascisten hun best doen om de Alternatieve media dwars te zitten. Eerst door het bereik van de artikelen in te perken waardoor nog maar een klein percentage van de volgers deze te zien krijgt dat kon mooi verdekt want het is lastig bewijsbaar en de lezer zelf merkt daar weinig van omdat deze niet weet dat er een artikel is geplaatst, maar dat was nog niet genoeg zelfs met deze beperkingen was de alternatieve media nog steeds te succesvol en dus werd het fenomeen “Schaduw ban” geïntroduceerd. Een schaduwban wil zeggen dat jij het artikel plaatst en alles eruit ziet zoals normaal. Alleen ben jij de enige die het kan zien. Andere leden van dat specifieke platform zien helemaal niets, krijgen geen notificaties niks en voor jou ziet alles er normaal uit er worden zelfs fake statistieken van de plaatsing gegenereerd. En voor alternatieve media die ondanks dat te zichtbaar wordt hanteren ze als laatste domweg blokkeren, verbannen en verbieden, zoals ze deden met Alex Jones, Tommy Robinson en meest recent David Icke.

Dit hele verhaal speelt zich af sinds 2014 en is tot op de dag van vandaag nog steeds gaande op Twitter, Facebook en YouTube, maar sinds 2016 kwam daar ook nog eens Google zelf bij die haar zoekresultaten(Waar het overige merendeel van de bezoekers voor alternatieve media vandaan kwam.)ging manipuleren. Alternatieve media zoekresultaten worden tot op de dag van vandaag omlaag geduwd naar pagina 300.000 of ergens in die richting terwijl de MSM steevast in de top 10 van pagina 1 van de zoekresultaten uitkomt. Datzelfde geldt ook voor alternatieve health sites. Uiteraard heeft het feit dat Google vuistdiep in Big Pharma zit daar helemaal niets mee te maken.

Dat deze aanval van Big Tech duidelijk klappen heeft uitgedeeld en er meer alternatieve websites zijn omgevallen en verdwenen dan ik onderbroeken heb daardoor, zal ik niet ontkennen, maar we zijn er nog en we hebben manieren gevonden om Big Tech te omzeilen. Dat doen we middels alternatieve sociale media en dat begint langzaam maar zeker vruchten af te werpen. Mijn websites krijgen hun bezoekers nu veel meer van bronnen als Telegram waar we een groeiend netwerk hebben opgebouwd met daarin zo’n 10.000 lezers die op deze manier van onze artikelen op de hoogte worden gesteld, Mastodon als vervanger van Twitter bezoekers en sinds kort onze eigen Facebook vervanger waar we gewoon net als altijd onze pagina’s kunnen runnen, en groepen kunnen beheren zonder de censuur van Big Tech.

U voelt hem vast al wel aankomen, maar als we hierdoor niet om zeep gaan dan probeert Big Tech het wel anders

Dus kwamen ze toen voor de inkomsten

Veel alternatieve websites maken op de 1 of andere manier gebruik van Google Adsense. Of ze hebben er zelf een account of de advertentie netwerken die ze gebruiken om advertenties op de websites te plaatsen maken gebruik van adsense en laat Adsense nou van Google zijn. Sinds 2016 heeft Adsense de aanval ingezet op alternatieve media en hanteert daarvoor de volgende manieren: In het begin gingen ze je dreigen met een ban als je hun advertenties niet binnen zoveel tijd van een bepaald artikel afhaalde, tegenwoordig doen ze het automatisch en worden er gewoon geen advertenties getoond op pagina’s die Google niet welgevallig zijn en wanneer je genoeg van dergelijke artikelen hebt gepubliceerd schoppen ze je eruit en kan je vrijwel geen advertentie meer op je website voeren. Ze hanteren hiervoor dezelfde criteria als op hun social media platformen en gaan zo proberen te dicteren wat je wel of niet mag publiceren want of je luistert of geen inkomsten.

Uiteraard zeg ik daar wederom nee tegen. Ik bepaal wat ik publiceer en niemand anders en dus brengen mijn advertenties vrijwel niets op vergeleken met slechts 4 jaar geleden en ik heb wel meer maar niet minder bezoekers op mijn websites. Dat kon ik hebben omdat ik naast mijn websites gewoon een eigen Internet bedrijfje heb en wat ik aan inkomsten op de websites tekort kwam dat paste ik gewoon bij vanuit die inkomsten.

En toen kwam Corona

Na bovenstaande sloeg dit jaar Corona toe en of het nou echt is of een hoax, de effecten ervan zijn echt. Bedrijven gaan kapot en diegenen die blijven draaien die lopen op 2 cilinders in plaats van alle 4 als u begrijpt wat ik bedoel. Daar ben ik ook niet immuun voor en constateerde dat mijn inkomsten uit die hoek vrijwel gehalveerd zijn. Dat was niet meer genoeg om bij te blijven passen, er moest wat gebeuren en dus besloot ik op mijn medestanders te vertrouwen en stelde een plan op om over te stappen van een op advertenties gerichte inkomensstroom van de websites naar een community gedragen model.

Dit kondigde ik aan op de websites en de pagina’s op Facebook die we nog hebben en uiteraard ook op Telegram en hulp kwam in de vorm van u! Er werd een campagne opgezet en er werd afdoende aan donaties binnengehaald om de websites een jaar te kunnen laten draaien. Dat zou me de tijd verschaffen om alles op te zetten en om te bouwen naar een community gedreven model. Dat wil zeggen donaties, lidmaatschappen en een shop in plaats van advertenties. De systemen voor Donaties zijn er en werken perfect. Aan lidmaatschappen werk ik nog en de shop kan elk moment worden gelanceerd. Terwijl ik voort bouw om naast de donatiesystemen de rest geregeld te krijgen probeer ik middels deze donaties een buffer op te bouwen om zo de sites ook na dit jaar door te kunnen laten draaien.

Wat sponsort u precies met een donatie

Met de donaties die ik ontvang zorg ik dat de websites blijven draaien en rekeningen zoals voor hosting, software(beveiliging), maar ook content worden betaald dit gaat dan over de volgende websites

 • nuwij.pw
  De website waar u nu dit artikel op leest maar tot doel heeft Alternatieve media in de spotlights te zetten en zo meer lezers die kant op te krijgen als ook de censuur praktijken van Big Tech aan de kaak stellen
 • worldunity.me
  Onze alternatieve nieuwssite met onderwerpen die de MSM verzwijgt of verdraaid. Het doel is mensen bewust te maken van het feit dat er meer kanten zitten aan een verhaal in de hoop dat deze lezers zelf gaan nadenken en onderzoeken in plaats van klakkeloos de hapklare media brokken te consumeren van de mainstream media.
 • healthbytes.me
  Tevens een alternatieve nieuws site maar dan exclusief voor gezondheid gerelateerde zaken. Hier leest u alles over Big Pharma, vaccinaties, onderzoeken die onder het tapijt worden geveegd en nog veel meer.
 • naturotheek.com
  We zijn wel milieubewust maar doen niet mee aan de klimaatgekte. Naturotheek is alles uit de natuur van natuurlijke geneeswijzen tot echt duurzame technologie met daar tussenin heerlijk gezonde recepten. Het doel is mensen te wijzen op hoe ze zelf veel zaken op natuurlijke wijze op kunnen lossen zonder de chemische pillenbank van Big Pharma met alle bijwerkingen en risico’s van dien.
 • natuurlijf.com
  Deze site is het sluitstuk en draait om natuurlijke welness, lifestyle en stress management, dus daar vindt u alles over aankomen, afvallen, work outs, en anti-stress middelen en die kunt u gewoon zelf toepassen geen dure therapie noodzakelijk.
 • urubin.nl
  Dit is ons eigen Facebook maar dan zonder de advertenties, data verzameling, en meest belangrijk; zonder de censuur. Hier willen wij iedereen een plek bieden wiens stem wordt gesmoord op de Big Tech social media en is ons vlaggenschip in de strijd tegen censuur!

 

Wij laten ons niet muilkorven

We hebben ons door hackers en DDOS aanvallen niet de wet laten voorschrijven. We hebben ons door Social media niet de wet laten voorschrijven en nu de men komt voor de inkomsten zetten we weer de hakken ferm in het zand omdat wij het van levensbelang achten dat:

 • Alternatieve media bestaat om de MSM scherp te houden in normale tijden, maar nu helemaal nu de media aan de leiband lopen van Big Tech, de overheid en de overige elite waarvan ze eten
 • Mensen het recht hebben alle informatie tot zich te nemen en niet alleen datgene waarvan overheden of Big Tech fascisten vinden dat ze het mogen zien, lezen en/of horen.
 • Er vrijheid van meningsuiting bestaat en blijft bestaan
 • Er vrijheid van informatie is

We zullen vechten tot onze laatste adem maar we kunnen het niet alleen! We hebben uw hulp hard nodig!

Hoe kunt u helpen?

 1. Donaties
  Nu inkomsten uit advertenties opdrogen door zowel de acties van Google/Adsense als ook het instorten van de advertentiemarkt door corona als geheel is geld nu heel hard nodig. Elke euro telt en helpt al bovenstaande draaiende te houden. U kunt

  Doneren via Paypal – Doneren via iDeal/Creditcard

 2. Help ons door uw gezondheid te helpen
  Zoals gezegd is onze shop nog volop in ontwikkeling maar enkele producten zijn al wel te koop: Geweldige curcumine producten en wanneer u via deze link een aankoop doet ontvangen wij een commisie en helpt u ons de boel draaiende te houden.
 3.  Gebruik onze producten en diensten
  Bezoek onze websites, neem een account op Urubin, volg ons op Telegram en volg de hele Alternatieve media hier op NuWij. Hoe meer mensen onze websites bezoeken des te aantrekkelijker zijn ze voor nieuwe bezoekers die ons vinden en hoe meer u afknabbelt van de macht van Big Tech om te controleren wat u ziet, leest en hoort!
 4. Verspreid het woord!
  Deel onze websites, en onze artikelen op alle social media die u gebruikt, nodig uw vrienden uit om ook naar Urubin te komen, praat erover, laat de namen van onze websites rondzingen. Hoe meer mensen wakker worden hoe minder macht de elite heeft.

 

 

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


About Author

Comments are closed.