Miljoenen gebruikers verlaten Twitter en Facebook vanwege grove censuur

0

De massale uittocht weg van de technische tirannen is nu aan de gang, aangezien miljoenen mensen Facebook, Twitter en YouTube verlaten vanwege extreme censuur en “standpunt discriminatie”. De linkse waanzinnige tech-tirannen hebben besloten dat alleen zij mogen beslissen welke opvattingen en meningen mogen worden geuit op het openbare plein, en aangezien ze allemaal worden geleid door kwijlende, snotterende linkse menigten, hebben ze besloten dat “haatdragende taal” alles is wat zij haten.

En mijn God, wat zitten ze vol haat.

Dus verbieden ze iedereen die niet buigt en de laarzen van Black Lies Matter-terroristen en  basale hormoonverstoorde Antifa-soja wezens die denken dat ze ninja’s bestrijden..

Het is dan ook geen verrassing dat iedereen verhuist naar nieuwe ‘alt’-platforms zoals Parler, Bitchute, Brighteon, Minds, Spreely en anderen.

Slechts twee dagen geleden verbood YouTube videofilosofie legende Stefan Molyneux, die prompt video’s begon te plaatsen op Brighteon. Hier is zijn uitleg over het verbod en waarom hij niet terugdeinst:

 

Laura Loomer is natuurlijk door Facebook aangewezen als een ‘gevaarlijk persoon’ en loopt nu voor het Amerikaanse congres op een platform om de kwaadaardige censuur van Big Tech te beëindigen die conservatieven selectief het zwijgen oplegt.

Bekijk het interview met Laura Loomer hier:

 

Onderneem actie: sluit u aan bij ALLE alternatieve platformen als u ooit weer vrijuit wilt spreken
Onze wereld wordt extreem aangevallen door een radicale linkse autoritaire cultus van gevaarlijke gekken die denken dat alleen zij mogen beslissen welke “spraak” acceptabel is. En ze tolereren geen enkele kritiek op Black Lives Matter, Antifa, transgenderisme, vaccins, abortussen of iets anders waar ze van houden.

Je beste optie op dit moment is om lid te worden van alle alternatieve platformen en daar te spreken. Neem natuurlijk al je volgers en vrienden mee, zodat ze je berichten kunnen zien.

YouTube alternatief = Brighteon.com or Bitchute.com

Facebook alternatief = Spreely.com

Twitter alternatief = Parler.com or Gab.com

Google-alternatief = Duck Duck Go

Bovenal stop met het gebruik van Facebook, Twitter, YouTube en Google! Gebruik niet de platforms van dezelfde vijanden die proberen de mensheid tot slaaf te maken en stemmen van de rede tot zwijgen te brengen. Het is tijd om weg te gaan van het kwaad en de vrijheid van alt-platforms te omarmen.

Te beginnen met het volgen van ongecensureerd nieuws op Telegram!

Ons vindt u op:

 

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


About Author

Comments are closed.