Waarom censuur zo gevaarlijk is: omdat de ‘Twitter-meute’ nu het openbare beleid dicteert

0

Een voor een, overal in Amerika, zetten burgemeesters en andere overheidsfunctionarissen zich in om de financiering voor hun politie te schrappen als een deugdsignaal dat ‘zwarte levens ertoe doen’. En in veel gevallen doen ze dit in directe reactie op Twitter-mobs die een soort overheidsactie eisen als reactie op de George Floyd-sage.

In plaats van zorgvuldig na te denken over hoe dergelijke beleidsbeslissingen hun feitelijke kiezers kunnen beïnvloeden, buigen deze corrupte en slappe politici in plaats daarvan voor de eisen van willekeurige sociale-mediatrollen die nu de toekomst van Amerika dicteren met geschreeuw van #defundthepolice, dit is een van de meest populaire hashtags van de afgelopen dagen.

De gemeenteraad van Minneapolis, als misschien wel het meest prominente voorbeeld, beloofde onlangs 9-3 om niet alleen haar politie te ontmaskeren, maar ook volledig te ontmantelen. En omdat deze 9-3-stem een ​​meerderheid vertegenwoordigt, heeft burgemeester Jacob Frey geen zeggenschap, ondanks de onenigheid met de menigte over deze.

Volgens sommige liberalen komt zelfs het bellen van de politie ‘uit een bevoorrechte plaats’, wat betekent dat ook zij moeten vertrekken. Om “systemisch racisme” in de nieuwe Verenigde Staten van Amerika uit te roeien, kan men er nooit op vertrouwen dat politieagenten de vrede dienen en beschermen of bewaren.

De burgemeester van Los Angeles, Eric Garcetti, lijkt aan boord te zijn met deze nieuwe “vooruitstrevende” denkwijze, en daarom besloot hij onlangs om $ 150 miljoen af ​​te trekken van het budget voor wetshandhaving van de stad. En nogmaals, dit gebeurde niet omdat de kiezers in Los Angeles erom vroegen, maar omdat Twitter-gangsters erom vroegen.

“Het politbureau van New York City, kameraad de Blasio, beloofde ook substantiële bezuinigingen op het NYPD-budget”, schrijft Simon Black voor Sovereign Man. “Andere lokale overheden in het hele land, van San Francisco tot Philadelphia tot Baltimore, overwegen soortgelijke stappen … En het Congres heeft een stapel rekeningen die woedend vooruitgaan.”

Luister hieronder naar The Health Ranger Report terwijl Mike Adams, de Health Ranger, vertelt hoe al dit linkse terrorisme herverkiezing zal winnen voor president Trump:

Wie heeft de meeste macht in het sturen van de samenleving in 2020? Twitter-gebruikers, en vooral die met blauwe vinkjes

Misschien wel de grootste ironie in dit alles is het feit dat dezelfde mensen die het hardst hebben geschreeuwd over hoe het presidentschap van Trump “de democratie bedreigt”, nu zelf het democratische proces volledig ontmantelen en vervangen door wat neerkomt op de heerschappij van Twitter.

Wat is er ooit gebeurd met het stemmen op legitieme wijze? Zijn de Verenigde Staten als land zo diep gezonken dat het openbare beleid nu wordt opgesteld door mensen die het verkeer blokkeren, historische monumenten vernietigen, lokale bedrijven afbranden en Twitter-tirades van 280 tekens doorgeven?

Het lijkt erop dat geregistreerde kiezers niet langer de leiding hebben over het politieke proces en dat degenen die het meeste lawaai maken op sociale media, nu beslissen waar het land naartoe gaat. Als je een politicus met een zwakke wil effectief kunt afschrikken om de politie te beëindigen, dan heb je nu meer macht dan het hele stembureau.

Zelfs burgemeester Frey, die door links werd geprezen omdat hij een huilfeest had gefingeerd voor de mysterieus gesloten kist van George Floyd, is sindsdien op de brandstapel gezet door de fascistische linkerzijde nadat hij het aandurfde zich te verzetten tegen de afschaffing van de hele politie van Minneapolis.

“Civiel discours is onmogelijk”, vult Black aan over de nieuwe linkse maffia mentaliteit. “Je kunt geen respectvolle uitwisseling van ideeën of een discussie over waarden hebben … Als je niet kruipt voor de Twitter-maffia, zelfs als er geen consensus is over wat de maffia wil, ben je een blanke supremacist die het verdient dood te zijn.”

Bronnen:

SovereignMan.com

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


About Author

Comments are closed.