Nieuwe sectie op NuWij – Petities

0

Kort maar belangrijk nieuws,

We hebben zojuist een nieuwe sectie aan het hoofdmenu toegevoegd, te weten; Petities. Uiteraard is het de bedoeling daar een overzicht te geven van alle petities die belangrijk zijn in Nederland zodat u deze altijd op 1 plek heeft vanwaar u kunt doorklikken en ondertekenen.

Op dit moment staan er slechts twee, namelijk de petitie bevries de huren en de petitie om de spoedwet te stoppen. U vindt ze direct in het hoofdmenu bovenaan alle pagina’s van deze website(Mobiele gebruikers druk op de drie streepjes en alle menu’s ontvouwen zich incluis die voor petities). Uiteraard is het de bedoeling dat daar de komende dagen nog veel meer petities bij komen.

We hopen hiermee NuWij weer een stukje functioneler te hebben gemaakt

Feedback lezen we graag en kan worden geplaatst in onze Anti-Media groep op TelegramĀ  Uiteraard kunt u daar ook uw petitie melden voor opname in het menu.

We hopen u ook daar te mogen begroeten!

 

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


About Author

Comments are closed.