U wordt aan alle kanten ingesloten(en u laat het toe!)

0

Hoewel NuWij voornamelijk ten doel heeft alt. media in de schijnwerpers te zetten en tegengas te geven aan de censuur van de Big Tech social media giganten, zijn er nu zaken gaande in de wereld en daarmee ook in Nederland waar we ons verplicht voelen u hierop te wijzen in de hoop dat u wakker wordt en actie gaat nemen.

Zoals de titel van dit artikel aangeeft wordt u langs alle kanten ingesloten zowel digitaal als in het echte leven. Denkt u even met me mee:

Social Media

Op alle grote social media platformen wereldwijd van Twitter tot Facebook en van Instagram tot Youtube en alles wat daar tussen zit in eigendom van de Big Tech bedrijven: Google, Facebook, en Twitter wordt vergaande censuur gepleegt in opdracht van overheden en dan met name via de Europese Unie. Dat genoemde bedrijven aan hun leiband lopen hebben we reeds bevestigd gezien. Op Facebook en Twitter worden de zogeheten fact-checkers ingezet om het vuile werk te doen en berichten die niet de officiële staats mantra volgen weg te halen en eventueel accounts die ze (veelvuldig) plaatsen te verwijderen onder de noemer “gevaarlijke informatie”. Dat is natuurlijk niet helemaal een leugen want we kunnen ons inderdaad goed voorstellen dat de waarheid omtrent deze “Plandemie” heel gevaarlijk is voor de gevestigde orde. Op Youtube doen ze er nog makkelijker over. Vdeo’s waarin het woord Corona of Covid valt worden standaard ontdaan van mogelijkheden geld te verdienen en als de informatie niet welgevallig is gewoon verwijderd. David Icke ondervond aan den lijve wat er gebeurd als je het lef hebt je mening te verkondigen die anders is dan die van “The Powers that be”.

Kortom, u wordt op deze platformen dermate aan de leiband gehouden dat u zelf niet meer bepaald wat u ziet leest en hoort. Dat wordt voor u bepaald door Big Tech.

En voor wie nog in de gevestigde mainstream media geloofd, die komt bedrogen uit want letterlijk al deze media blaten klakkeloos na wat de overheid hen voorkauwt al is het in het geval van deze “Plandemie”meer het RIVM dat consequent foute informatie doorgeeft die steevast sinds het begin een tijdje later weer moet worden herzien, terwijl de regering er toch op blijft sturen. En zo zijn we aanbeland van de digitale platformen naar het echte dagelijkse leven waar men door middel van een spoedwet de nieuw verworven controle over het plebs… euh volk in cement wil gieten op straffe van.

De corona noodwet zelf heb ik nog niet kunnen vinden maar wel het commentaar van verschillende commissies vanuit de orde van advocaten (OvA). Deze wet gaat in ieder geval voor een jaar gelden en is gemakkelijk te verlengen wat ook een bezwaar is van de OvA.

Opvallend zijn de boetes die het kabinet voorstelt voor personen tot max € 8700,— waar het gaat om overtreding van artikel 184 Sr (opzettelijk negeren van een ambtelijk bevel). Vervolgens wordt op de niet-opzettelijke variant een hechtenis van (eveneens) drie maanden gesteld en een geldboete uit de tweede categorie, derhalve een maximale geldboete van Euro 4.350. Voorts eist het proportionaliteitsbeginsel dat voor de opzet variant en de overtreding een onderscheid wordt gemaakt in de maximaal mogelijke hechtenis. In het voorstel zou in beide gevallen een maximale hechtenis van 3 maanden mogelijk zijn!

Wat verder opvalt is de inbreuk op het huisrecht waardoor elke opsporingsambtenaar het recht heeft om zonder huiszoekingsbevel binnen te treden.

Lees het voor uzelf op advocatenorde (PDF) en gemeente.nu (PDF)

Wij en vele andere Alt. Media bronnen hebben bovenstaande direct vanaf de start van de pandemie beweerd en werden weggezet als complotgekkies, aluhoedjes en meer van dergelijke stereotiepen. Nu leven we het en vergaat het lachen meer en meer mensen. Hoe zit het met u? Bent u inmiddels wakker of denkt u nog steeds dat de overheid het beste met u voorheeft?

Voor wie wakker is, wat kunt u doen?

Iedereen die net als wij een probleem heeft met bovenstaande raden wij het volgende aan:

  • Het minste dat u kan doen is uw stem laten horen en de wereld laten weten dat u het niet eens bent met deze spoedwet. Daarvoor loopt hier een petitie die ten tijde van dit schrijven al meer dan 54.609 keer is ondertekend. Hoort u daar nog niet bij? Onderteken dan nu!
  • Zorg op zijn minst dat u naast de Big Tech platformen accounts heeft op censuurvrije alternatieven zoals Telegram, Mastodon, Bitchute, Minds en MeWe
  • Vertrouw niet op de zoekresultaten van Google, omdat deze worden gemanipuleerd om alleen de door Google gewenste resultaten te tonen zoals de gevestigde orde het graag wil zien en onafhankelijke informatie onderdrukt of zelfs verwijderd. Gebruik in plaats daarvan DuckDuckGo een zoekserver die bijna alles kan wat Google doet maar niet uw data verzameld en uw privacy en eerlijke zoekresultaten als hoogste prioriteiten heeft
  • Volg onze site dagelijks. Op de voorpagina treft u altijd het laatste nieuws aan uit op dit moment 73 alternatieve Nederlandse nieuwsbronnen en deze wordt om de 5 minuten ververst om het laatste nieuws zo snel mogelijk op uw netvlies te krijgen. Zo bent u ten allen tijde naast de mainstream media altijd voorzien van onafhankelijke nieuwsbronnen.
  • Deel dit artikel zoveel u kunt, en waar u maar kunt. Door dit artikel viraal te laten gaan verspreid u bewustzijn en ieder mens dat we wakker kunnen schudden is er weer eentje meer. Wanneer het aantal wakkere burgers dat van de slapers overstijgt is wanneer we de macht van de gevestigde orde kunnen breken!

Dat bovenstaande geen oplossing is voor alle ellende die op ons afkomt begrijpen we, maar met bovenstaande zult u ze wel zien aankomen en ook uzelf grotendeels kunnen vrijwaren van de manipulatie. Door de macht van Big Tech te breken zou dat een stevige kink in de propaganda kabel van de gevestigde orde opleveren wat ons de mogelijkheid geeft meer mensen bewust te maken van wat er werkelijk onder hun neus gebeurd!

 

 

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


About Author

Comments are closed.