Nuwij nieuws & updates: Meer alt. Nieuws bronnen

0

Ten tijde van de lancering van NuWij begonnen we met 55 nieuwsbronnen waarvan u dagelijks het laatste nieuws gewoon hier op de voorpagina van onze site kunt volgen. Sindsdien zijn er twee afgevallen, Fenixx omdat deze op zwart werd gezet door hun host en ze er het bijltje erbij neergooiden en goedgezond, die door ons te blokkeren van hun RSS feed liet weten geen extra bezoekers te willen. Prima, dat gebeurd en hoort erbij.

Wat er ook bij hoort is vernieuwing en uitbreiding en daar gaat dit bericht over want vandaag heb ik maar liefst 10 nieuwsbronnen toegevoegd aan de dagelijkse feed en uiteraard hebben ze ook allemaal een eigen pagina gekregen waar u alleen het nieuws van deze bronnen kunt volgen.

De volgende bronnen heb ik toegevoegd:

De andere krant

De figurant

Bovendien

Alwareness

Clintel

De Staat van het klimaat

De groene rekenkamer

Handje Contantje

Coen Vermeeren

Het UFO fenomeen

Dat brengt het totaal nu op 63 alternatieve nieuwsbronnen, en ik ben nog lang niet klaar. Gedurende dit pinksterweekend ga ik nog veel meer bronnen toevoegen want het doel is dat u alle alt. nieuwsbronnen van Nederland hier vanaf NuWij kunt volgen.

Wordt vervolgd…

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


About Author

Comments are closed.