Youtube alternatief: Bitchute

0

BitChute wil YouTube worden zonder censuur, gedeeltelijk beschermd door decentrale bittorrent-functionaliteit op te nemen. (De BitChute-website als een enkele internetlocatie blijft gecentraliseerd totdat iedereen op de een of andere manier mede-host kan zijn, zoals FreeNet of ZeroNet. Dit is een mythe / fout / decentralisatie-mythe / fout / overzicht gedeeld met talloze andere sites die beweren gratis te zijn, zoals Steemit, Gab, InfoGalactic, enz.)

Helaas staan ​​de torrents magnets niet op elke video en helaas blijven ze in je torrent-wachtrij meestal niet gezaaid of gedownload. Dit kan eenvoudig worden verholpen als BitChute, naast het afspelen in YouTube-stijl, ook al hun video’s zaait. Wanneer de torrents afwezig of niet geplaatst zijn, moet je de video’s op hun site bekijken en / of een flashdownloader voor de browser gebruiken om op te slaan voor je archief. Ook is het benoemen van optie-instellingen voor de videomagnet-torrents absoluut noodzakelijk. Momenteel download je een videobestand met een korte video-ID alfanumeriek gecodeerde naam, in plaats van een goede titel inclusief nuttige beschrijvingen zoals waar het vandaan kwam (BitChute), de auteur / kanaal / uitgever, de naam van het bestand / video / titel, de datum en andere details zoals de korte alfanumerieke code, de videoresolutie, audiocompressie en / of de tijdsduur.

Als BitChute echt serieus is om succesvol te zijn, zouden ze, naast het oplossen van de genoemde torrent-problemen, het project moeten openen, een forum en / of wiki hebben voor ontwikkelaars en gebruikers, gespiegelde hostsites aanmoedigen, een crypto-valuta insluiten en / of beloningssysteem (dat eigenlijk in de maak is), cross-integraties van sociale netwerken, en ik weet zeker dat talloze andere dingen andere mensen willen of kunnen aanbieden.

Conclusie:

BitChute heeft een fenomenale community en een ongelooflijk potentieel, maar heeft momenteel nog enkele tekortkomingen. Toch is het op dit moment het betere alternatief en het zeker waard om te gaan gebruiken/ondersteunen om de Big Tech macht in te perken

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


About Author

Comments are closed.