We zijn begonnen, wat nu?

0

Nu we officieel de website hebben gelanceerd en u in een oogopslag het laatste nieuws van maar liefst 52 Nederlandse alternatieve nieuwsbronnen tot u kunt nemen. Dit is uiteraard slechts het begin van dit nieuwe avontuur. De volgende stap zal zijn om de website af te werken. U kunt dus verwachten dat alles er de komende tijd net weer dat beetje mooier uit gaat zien. Titels van de verschillende pagina’s van de genoemde 52 nieuwsbronnen worden gaandeweg vervangen door een mooi logo van de website in kwestie en hun pagina zal worden aangevuld met nuttige info zoals hun Telegram kanaal als ze dat hebben, Facebook pagina, contact link en nog veel meer. Datzelfde geldt uiteraard ook voor de voorpagina en zijbalk waar u onze info zult gaan vinden.

Uw website nog niet toegevoegd?

Bent u zelf de eigenaar van een alternatieve website en wilt u deze graag toegevoegd zien aan NuWij? Uiteindelijk gaan we dat automatiseren, maar voorlopig kunt u ons dan contacteren via Telegram en Facebook. We zorgen er dan voor dat we uw site ZSM toevoegen. Houd u er echter wel rekening mee dat uw website moet zijn voorzien van een RSS feed.

Internationaal (Engelstalig)alternatief nieuws

Wanneer we bovenstaande hebben gerealiseerd gaan we hetzelfde doen voor Internationaal alternatief nieuws, zodat uw keuze voor dagelijks nieuws nog groter wordt. Uiteindelijk streven we ernaar de grootste alternatief nieuws resource te worden van Nederland(ja we hebben ambitie).

Wat komt er na het nieuws?

Wat we gaan doen als we alle nieuwsbronnen op de site hebben staan gaan we beginnen aan onze eigen social media server die gebruik zal gaan maken van software genaamd Mastodon. Dit kunt u vergelijken met Twitter en we hopen op termijn in ieder geval alle Nederlandse alternatieve nieuwsbronnen aan te kunnen laten sluiten zodat ze een plek hebben waar censuur geen plaats heeft en ze vrijuit hun berichten kunnen publiceren.

Ook gaan we u infomeren over alternatieve social media zodat u niet langer afhankelijk bent van de platformen Beheerd door Big Tech(Google, Facebook en Twitter) waar censuur en het onderdrukken van vrije media de regel is en niet de uitzondering zoals dat zou moeten zijn. Dit gaat deze wek al van start.

Hoe kunt u helpen?

We hopen op vele medestanders die de noodzaak van vrije ongecensureerde media onderschrijven en voor diegenen die ons willen helpen zeggen wij DEEL ONS. Verspreid NuWij overal waar u kan, op social media, via email, whatsapp, zeg het voort. Kortom help ons om zoveel mogelijk ogen op de nieuwsfeed te krijgen want hoe meer mensen NuWij in hun favorieten zetten en terugkomen om gemakkelijk het laatste nieuws te lezen hoe meer bezoekers de bronnen wiens nieuws wij plaatsen krijgen en dat helpt ze om meer content te kunnen produceren. Door ons op deze manier te helpen, helpt u eigenlijk alle alternatieve media bronnen in Nederland en straks zelfs wereldwijd.

En tot slot, Volg ons op Telegram en/of Facebook, zodat wij een makkelijke manier hebben u op de hoogte te houden van alle nieuwtjes omtrent NuWIj, Alternatieve Social Media en meer!

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


About Author

Comments are closed.